Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

YHDISTYKSEN OHJELMAN LISÄTIETOJA

 

Henkiparannustilaisuus

Henkiparannustilaisuudessa voit halutessasi istua mukana ja vastaanottaa kokonaisvaltaisesti henkiparannusta tai saat itsellesi henkilökohtaista henkiparannusta. Paikalla ovat yhdistyksen koulutetut hoitajat.

 

Henkiparannus ohjautuu kulloisenkin hoidettavan tarpeiden mukaan sekä fyysiseen kehoon että henkistä kasvua ja voimavaroja tukien. Tapahtumaan kuuluu alkuun hiljentyminen ja tämän jälkeen energiahoitohetki. Voit tulla paikalle vaikka et olisikaan yhdistyksen jäsen.
 
Henkiparannustilaisuus on ilmainen.
 
 
Kehityspiiri

Kehityspiiri tulee monille ajankohtaiseksi siinä vaiheessa, kun on tutustuttu jo kohtuullisesti henkimaailman ilmiöihin ja oma heräävä mediaalisuus tai kenties meditaation syventäminen kaipaavat tukea. Kehityspiirityöskentely on myös edellytys pitkäkestoisille mediaalisille kursseille osallistumiselle - antaahan piirityöskentely verrattomia tilaisuuksia psyykkisiin ja mediaalisiin harjoituksiin. Olennaista on kuitenkin tunnistaa oma sisäinen tarve, kutsu kehittää itseään pitkällä tähtäimellä ryhmässä. Se antaa vankan pohjan sitoutuneelle työskentelylle.
 
Kehityspiirin tarkoituksena mainitaan usein meditaation oppiminen, oppaisiin tutustuminen, henkimaailman yhteyksien vahvistaminen, henkiparannuksen antaminen sekä psyykkisten ja mediaalisten taitojen opiskelu. Kehityspiirejä on erilaisia; ne jaotellaan mentaalisiin ja fysikaalisiin piireihin. Yksi piiri haluaa kehittää henkiparannusta, toinen mediaalista viestien välitystä ja kolmas transsia. Tuntuvasti harvinaisempia ovat ns. fysikaaliset piirit, joissa pyritään fyysisin aistein havaittavissa olevien mediaalisten ilmiöiden aikaansaamiseen. Fysikaalisia piirejä käsitellään erillisessä jutussa.
 
Olennaista on ajan mittaan tapahtuva luottamuksen lisääntyminen omaan henkimaailman yhteyteen. Siinä esimerkiksi ilman ennakkovalmistelua toteutetut ohjatut meditaatiomatkat antavat vetäjälle oivallista tuntumaa, samalla saa käsitystä siitä, miten itse luonteenomaisimmin aistii henkimaailman läsnäolon ja viestit.
 
Erittäin tärkeää on myös oppia itse ottamaan ohjausta vastaan oppailtaan - tai omasta sisimmästään. Näin saa elämän valintatilanteissa omaan elämänpolkuun sopivimpia ratkaisuja, eikä vastauksia tarvitse aina kysellä muilta.
 
Tekstikatkelma: Anne Eronen

 Kehityspiiri 1/2012 | spiritualismi (henkinenkehitys.fi)

 

Ihmeiden Oppikurssi

Tapaamiset keskiviikkoisin Skype-viestintäpalvelussa.

Ilmoittaudu ryhmän ohjaajalle Tapani Koskinen puh. 0400-949 295.

Kulloisenkin kauden osallistumismaksu 25 € maksetaan Lahden Seudun Henkinen Kasvu ry:n tilille (FI23 4212 1220 0869 65, viitteellä 10061).

 

"Ihmeiden Oppikurssi on elämänkatsomustiedon kurssi.

Kurssi opettaa kuulemaan omaa sisäistä ääntä, joka jokaisella on."

Tapani Koskinen

 

 

KÄYTÄNNÖN LISÄTIETOJA

 

Tilaisuuksista

Tilaisuutemme ovat pääasiassa avoimia jäsenten lisäksi kaikille tapahtumistamme kiinnostuneille. Tilaisuuden yhteydessä on aina erikseen mainittu, jos se on vain jäsenille avoin tilaisuus. Jos tilaisuus on maksullinen, siitä on maininta ohjelman yhteydessä. Jäsenet maksavat tilaisuuksistamme alennetun jäsenetuhinnan ja muut maksavat tapahtumasta lipun kokonaishinnan. 

 

Ilmoittautumiset tilaisuuksiimme ja kursseillemme

Suurimpaan osaan tilaisuuksistamme ja kursseistamme ennakkoilmoittaudutaan. Huomioithan, että ennakkoilmoittauminen tehdään ilmoituksessa kerrottuun ajankohtaan mennessä tekstiviestillä tai sähköpostilla. Jos et jostain syystä pääsekään tilaisuuteemme, huomioithan myös muut mahdolliset tilaisuuksiimme haluavat asiakkaat ja peruutathan paikkasi ajoissa. 

 

Maksut

Maksut suoritetaan ovimaksua ja tapahtumien pääsymaksua lukuun ottamatta tilillemme FI23 4212 1220 0869 65 eräpäivään mennessä. Maksun saaja on Lahden Seudun Henkinen Kasvu ry. Muistathan käyttää maksaessasi myös viitekoodia, jonka saat ilmoittautumisesi yhteydessä.