Jäsenyys

 

Jäsenenä saat enemmän ja ohjelmistomme tapahtumat ovat sinulle edullisempia. Jäsenet voivat kerätä Tähtisalin tapahtumista leimoja jäsenkorttiin, joka lähetetään jäsenkirjeen mukana. Leimojen keräämisestä on ohje jäsenkirjeen mukana. 

Etuihin kuuluvat lisäksi mm. jäsenhintaiset kurssit sekä laadukas Henkinen kehitys -lehti, jota julkaistaan neljä kertaa vuodessa. Kuukausittaisessa jäsenkirjeessä kerromme tulevista tapahtumista ja avaamme yhdistyksen toimintaa. 

Jäsenhakemuksen voit halutessasi täyttää ja maksaa liittymismaksun tapahtumiemme yhteydessä. Näin saat käyttöösi jäsenille kuuluvat edut heti. 

Yhdistyksen jäsenyys on 30 € vuodelta.

 

 

 

Liity Tähtisalilaisten joukkoon alla olevalla lomakkeella

Säilytämme tietojasi jäsenrekisterissä, joka on GDPR-tietosuoja-asetusten mukainen suojattu rekisteri. Käytämme lähiosoitetietojasi jäsenlehden postitukseen neljästi vuodessa. 

 

 

Usein kysyttäjä kysymyksiä jäsenyydestä

 

Olen hakenut yhdistyksen jäsenyyttä, mutta en ole saanut mitään vastausta. Mitä minun tulee tehdä?

Jos täytit hakemuksen sivuillamme, sinuun ollaan yhteydessä hakemuksesi käsittelyn jälkeen. Käytännössä tämä tarkoittaa, että johtokunta käy hakemuksesi läpi hallituksen kokouksessa, hyväksyy jäsenyytesi ja tämän jälkeen sinulle postitetaan tervetulokirje. Varaudu siihen, että käsittelyssä voi mennä muutamiakin viikkoja. Sillä aikaa kun me teemme hallinnolliset työt osaltasi valmiiksi, voit ottaa rennosti.

 

Olen toisen spiritualistisen yhdistyksen jäsen. Pystynkö hyödyntämään jäsenetuja Lahden yhdistyksen tapahtumissa?

Ehdottomasti voit. Olet tervetullut tapahtumiimme ja saat yhtäläiset edut yhdistyksessämme.

 

Jäsenyyden päättäminen

Jos jostain syystä haluat erota yhdistyksen jäsenyydestä, tee kirjallinen eroanomus. Voit tehdä sen joko oheisella lomakkeella tai lähettämällä vapaamuotoisen sähköpostin asiasta jäsenrekisterivastaavalle, jonka sähköpostiosoitteen löydät yhteystiedoistamme. 

 

Jäsenmaksun maksamatta jättäminen ei ole sama kuin yhdistyksestä eroaminen. 

 

Täytä tämä lomake, jos haluat jäsenyytesi päättyvän