Yleistä tapahtumistamme

 

 

Ohjeita tilaisuuksiimme osallistujille

Saavuthan ajoissa paikalle. Haluamme luoda tapahtumissamme rakastavan ja kunnioittavan ilmapiirin, jossa me kaikki viihdymme. Osa viihtyvyyttä on, että annamme  esiintyjillemme ja vetäjillemme keskittymisrauhan. Yleisömeediotilaisuuksiin on hyvä tulla ajoissa, mielellään 15 minuuttia aikaisemmin. Kun yleisömeediotilaisuus on alkanut, emme voi enää avata ovia tilaisuuteen.

Vastaanottaja on pääsisäänkäynnillä odottamassa 30 minuuttia ennen tilaisuuden alkua.

 

Mitä tulee ottaa huomioon meediotilaisuuksissa

Meediotilaisuuksiin ja muihin tapahtumiimme saat tuoda mukanasi iloisen mielen! Etenkin esiintyvät meediot tarvitsevat yleisön kannustavaa energiaa, ja usein pyytävätkin, että vastaukset annetaan kuuluvalla äänellä. Me ihmiset yleisössä luomme läsnäololla tilaisuuden energian, jota meedio rakkaudella hyödyntää saadakseen mahdollisimman tarkkoja viestejä henkimaailmasta. Tämän takia yleisömeediotilaisuuksien alussa saattaa olla tunnelmaa kohottavaa musiikkia tai esirukous. Jos tunnet, että rukous ei ole sinun ominaisin henkisyytesi ilmentymä, ei hätää. Sinun ei tarvitse osallistua rukouksiin, jos et koe sitä tarpeelliseksi.

Ääni muodostaa tärkeän linkin henkimaailmaan. Vaikka et olisikaan täysin varma, onko viesti suunnattu juuri sinulle, kannattaa oma läsnäolo ilmaista ääneen esimerkiksi sanomalla "Voisin ymmärtää viestin" tai "Voin olla mukana". Henkimaailman tulija saattaa myös olla sinua vastassa hieman erilaisin tuntomerkein, kuin mihin olet tottunut. Usein on yleistä, että vanhalla iällä henkimaailmaan siirtynyt rakkaasi haluaa nimenomaan näyttäytyä parhaimmillaan, nuorekkaampana tai esimerkiksi ilmentää tummaa paksua palmikkoa, joka hänellä oli nuorena tyttönä. Älä siis pety tai vetäydy viestistä, jos kaikki tuntomerkit eivät osu täydellisesti oikeaan.

Pääsääntöisesti toivotaan, että meediotilaisuudesta ei poistuta kesken tai oman viestin vastaanottamisen jälkeen. Usein henkimaailmasta tulijoilla on nimittäin yleishyödyllistä asiaa ja viisautta, jota he haluavat jakaa meille. Saatat esimerkiksi huomata, että vieressäsi istuva vastaanottaa lähes tädiltäsi kuulostavalta tulijalta juuri sinulle sopivan viestin. Tällöin voi olla, että meediolla on ns. tuplalinkki, eli yhteys sekä sinun tätiisi että vierustoverin tätiin. Kuuntele siis tarkoin viestien teemoja - usein ne sovitetaan tarkoin tilaisuudessa oleville ihmisille.

 

Muista ainakin nämä

  • olethan ajoissa paikalla
  • puhelimet kiinni tai lentotilaan tilaisuuden ajaksi
  • tilaisuudessa on tarjolla vettä, mutta saat tuoda myös oman vesipullon
  • rauhoita kehosi ja mielesi saavuttuasi paikalle

     

Helmi Krohn